Школа - School 2019

Poštovane kolege,

Obaveštavamo vas da će sajamska manifestacija „ŠKOLA – SCHOOL 2019“ i ove godine biti održana u ekskluzivnom prostoru  „BELEXPO centar“ na Novom Beogradu, u ulici Španskih boraca 74a, u organizaciji Udruženja knjižara Srbije.

Sajamska manifestacija „ŠKOLA – SCHOOL 2019“ trajaće od  8.05.2019.g. do 10.05.2019.g.

Svi zainteresovani za učešće na ovoj sajamskoj manifestaciji, mogu se prijaviti Udruženju knjižara Srbije, Beograd, Venizelosova br.21 ili na tel/fax:011/33-92-216, kontakt osoba  sekretar Udruženja gđa Jasna Stepanović,mob.060 344 15 05, a nakon čega će biti dostavljena izlagačka prijava.

Cene zakupa izlagačkog prostora su:

- oprema Octagonal .............  7.000,00din. po 1m2

- oprema Maxima light..........  7.600,00din. po 1m2

Izlagači, članovi UKS-a, ostvaruju pravo na popust od 10% ukolilo su platili članarinu za 2019.g.

Molimo vas da se pridržavate sledećih uputstava:

Prijave za učešće  izlagača na sajmu će, od strane organizatora (UKS-a), biti dostavljene izlagačima u elektronskoj formi.

Molimo vas da popunjenu i overenu prijavu u 3 (tri) primerka dostavite sekretaru UKS-a najkasnije do 15.12.2018.g.

Uz prijavu obavezno dostaviti registrovanu menicu i menično ovlašćenje.

Dinamika plaćanja:- 50% od ukupne vrednosti  fakture – najkasnije do 25.03.2019.g.

- preostalih 50% najkasnije do 22.04.2019.g.

Ukoliko izlagač ne dostavi registrovanu menicu i menično ovlašćenje dužan je da plati ceo iznos zakupa do 8.04.2019.g.

U slučaju odustanka od izlaganja (posle predate prijave i  menice) izlagači  plaćaju:

-50% od ukupne vrednosti zakupa štanda, ukoliko odustanu u periodu od datuma na prijavi do 22. 04.2019.g.

- pun iznos zakupa štanda, ukoliko odustanu u periodu od 22.04.2019.g.do početka sajma

Sve pravne poslove u vezi sa organizacijom sajma obaviće advokat Udruženja gdin.Dejan Stepanović.

Ukoliko niste zainteresovani da izlažete, BUDITE NAŠI GOSTI.

Nadamo se da ćete uzeti učešće  u ovoj prestižnoj i već tradicionalnoj sajamskoj manifestaciji knjižarske struke.

Želimo vam da ostvarite zapažen i uspešan nastup, da učvrstite postojeće i ostvarite nove poslovne veze i kontakte.

Srdačan pozdrav!

Predsednik Udruženja knjižara Srbije

Momčilo Jović

Sajam "Школа - School" - prijava za učešće:

OBAVEŠTENJE ZA IZLAGAČE

Poštovane kolege,

Radno vreme sajma je od 10.00h do 19.00h.Izlagači će ulaziti 30 minuta ranije i izlaziti iz hale 30 minuta kasnije. Ulaz za posetioce će biti besplatan.

Izlagači mogu ući u halu 7.maja u 12:00h, a istu moramo napustiti 10.maja (razmeštanje zakupljenog prostora će trajati od 18:00h do 20:30h)

Molim cenjene izlagače da 7.maja kada bi trebalo da započne razmeštanje robe po štandovima , svoja vozila parkiraju dalje od teretnog ulaza i prevoze svoju robu uz pomoć kolica do svog štanda, da ne bi došlo do nepotrebne gužve.

Izlagači koji će doći 8.05.2019.god. mogu ući u prostor hale od 07.00h.

Neophodno je poneti produžne gajtane.

U hali, ili kod teretnog ulaza u halu, čekaće vas  sek. gđa Jasna Stepanović(mob.060 344 15 05) koja će vam pokazati lokaciju štanda i dati vam neophodne informacije.

Ukoliko budete imali nekih primedbi vezano za štand, pribeležite ih i dostavite gđi Jasni  Stepanović.

Vaš logotip pošaljite na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 20.04.2019.g. u vektorskom obliku ili u   tiff-u, a za izradu štanda javite se firmi „BEOEXPO“.

UKS-u je odobren veliki popust za firme koje žele da odsednu (ili vaši gosti) u hotelu „HOLIDAY INN“ .

Za prezentaciju vaše firme u salama hotela, odobren je takođe popust.

Ove godine možete postaviti svoj baner na ulasku u halu, između dva ulaza, kod portirnice.Raspored banera sa cenama u prilogu. Ukoliko nemate svoj urađen baner možete kontaktirati firmu „BEOEXPO“.

Za sve dane sajma biće otvoren kafić (hrana i piće).

Svaka firma – izlagač dobiće jedno parking mesto u garaži hotela, molim vas pošaljite sekretaru broj registracije vašeg vozila.

Mogućnost izrade dva tipa štanda:

1. Postavljanje noseće konstrukcije u Octagonal sistemu (cena 7.000,00din. po 1m2)
  2. Postavljanje noseće konstrukcije u Octagonal sistemu, a u frontalnom delu štanda postavljanje konstrukcije Maxima Light  (cena 7.600,00din. po 1m2)

Dozvoljena visina konstrukcije pregradnih zidova štanda je 3,0m. Za postavljanje reklamnih kula, frizova, stubova, zidnih panoa čija visina prelazi 3,0m, potrebna je saglasnost organizatora sajma i izlagača koji se graniči sa vašom firmom ili ovi elementi moraju biti udaljeni najmanje 1m od granične linije štanda sa susedom.

Izlagač ne sme da postavlja eksponate izvan izložbenog prostora koji je zakupio, sem na prostoru posebno određenom za to (na ulasku u halu, između dva ulaza).

Ujedno vas podsećamo da pozovete svoje komitente.

Želimo vam prijatne sajamske dane i puno poslovnog uspeha!

S poštovanjem, vaš sekretar UKS-a

Jasna Stepanović